Stäng
Varumärken
AdidasAlpha IndustriesAmi ParisAnderson'sAquascutumArc´teryx VeilanceAspesiBallyBarbourBen ShermanBread & BoxersC.P CompanyCanada GooseClarksColmarCommon ProjectsDiadoraDiemmeEllesseEtonForbes & LewisFred PerryHackett LondonHestraKappaKarhuKlättermusenKrakatauK-WayLacosteLe Coq SportifLyle & ScottMa.StrumMackageMaison KitsunéNapapijriNew BalanceNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPaul & SharkPaul SmithPeak Performance x Nigel CabournPenfieldPinqponqPretty GreenPrivate WhiteReebokRossignolSergio TacchiniSneakers ErStone IslandStutterheimSunspelTen-CThe North FaceThe Workers ClubWoolrich
Language In English På Svenska

 

CHAMPIONS LEAGUE TÄVLINGSREGLER

 

 

 

För att delta i utlottningen

Registrera din mailadress och svara på frågan

HÄR

(Gäller mellan perioden 31.3-4.4.2017)

 

 

Champions League när det är som bäst - på plats givetvis. Vi på Terrace.se ger dig en unik möjlighet att se kvartsfinalmatchen mellan Juventus och Barcelona på plats i Turin, Italien den 11.04.2017. Mellan den 31:a mars och 4:e april har du möjligheten att vara med och tävla om två (2) biljetter till denna Champions League kvartsfinal match. För att ta del av tävlingen behöver du ha fyllt 18 år och ha gjort ett köp på Terrace.se under tävlingsdagarna (31.3-4.4.2017). Tävlingsvillkoren finns längre ner på denna sida. Tävlingen anordnas av Terrace AB och gäller endast tävlanden bosatta i Europa.

Så här gör du
Registrera din mailadress och svara på frågan på Terrace.se under den angivna tävlingsperioden - 31.3-4.4.2017. Denna mailadress kommer att fungera som ditt bidrag till lotteriet.


En jury, en vinnare
En jury utser en vinnare som vinner två stycken biljetter till Champions League matchen mellan Juventus och Barcelona, i Turin (notera: endast matchbiljetter). Juryn består av representanter från Terrace AB och deras beslut kan inte överklagas. Vinnaren kontaktas av Terrace AB personligen via mail samt publiceras i ett inlägg på Instagram på @theterracestockholm tisdagen den 4:e april 2017. Vinnaren uppmanas att ta kontakt med Terrace AB och svara på mailutskicket absolut senast tisdagen den 4:e april 2017, för att ta del av sitt pris. Detta innebär att vinnaren måste lämna sina kontaktuppgifter till Terrace AB. Om inte vinnaren tar kontakt med Terrace AB innan tisdagen den 4:e april 2017, förlorar denne sitt pris. Biljetterna löses ut enligt angivna direktiv från Terrace. Anställda hos Terrace AB samt deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen.

Pris samt tävlingsregler
Två (2) stycken matchbiljetter till Champions League matchen mellan Juventus och Barcelona. Notera, endast matchbiljetter. Utlottningen innehåller inte rese- eller logikostnader, dessa bör ombesörjas av vinnaren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinst kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter. Matchbiljetterna gäller endast för det angivna datumet, den 11:e april 2017. Vinnaren måste vara bosatt i Europa för att kunna tilldelas vinsten. Genom att du deltar i tävlingen intygar du att mailadressen är din personliga och överlåter upphovsrätten avseende bidraget till Terrace AB. Terrace AB har rätt att publicera vinnarna med namn och ort. Samtliga av dina rättigheter till bidraget upphör och Terrace AB får använda bidraget utan begränsning i tid, på ett valfritt sätt inom Terrace normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed. Terrace AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade. Terrace AB tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka slutresultatet av tävlingen.

Övriga reservationer
Terrace AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen. Tävlingen genomförs av Terrace AB.Behandling av personuppgifter
Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen kommer att behandlas av Terrace AB, 111 34 Stockholm, som är personuppgiftsansvariga. Uppgifterna kommer att hanteras för att administrera och utse vinnare i den aktuella tävlingen och kommer eventuellt utnyttjas i reklamsyften. Uppgifterna kommer bara vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla dessa syften. Du har rätt att när som helst utan kostnad begära att få tillgång till och/eller komplettera dina personuppgifter. Om dina personuppgifter behandlas i strid med personuppgiftslagen har du också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas. För att göra något av ovanstående eller för andra frågor rörande personuppgiftshantering och Personuppgiftslagen, kontakta The Terrace på storemanager@terrace.se. Har du frågor i anledning av tävlingen, vänligen gå in på terrace.se.

Terrace AB
Org nr: 556822-4363
111 34 Stockholm, Sverige
Tel: 08-200 180