Varumärken
AdidasAnderson'sAquascutumBarbourBen ShermanBread & BoxersC.P CompanyColmarDiadoraEllesseForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHenri LloydKappaKarhuK-WayLacosteLe Coq SportifLuke 1977Lyle & ScottMa.StrumMarshall ArtistNapapijriNemenNew BalanceNicholas DeakinsNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPeaceful HooliganPeaceful ProductionPenfieldPenguinPinqponqPretty GreenProper MagazineReebokRossignolSergio TacchiniSneakers ErStone IslandTen-CThe North FaceWeekend OffenderWoolrich
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / Parajumpers
Våra varumärken

Parajumpers

Parajumpers

Parajumpers är ett projekt som fick sin start genom ett samarbete mellan Ape och designaren Massimo Rossetti. Massimo Rossetti har många års erfarenhet som både designare av ytterkläder och importör av amerikanska brands på den italienska marknaden.

Massimo Rosettis senaste kreation inspirerades av ett möte med en medlem av Alaskas räddningsenhet 210th Rescue Squadron i en ökänd bar i Anchorage, Alaska. Resultatet är en extremt innovativ kollektion ytterkläder med komponenter av hög teknologi, designade för att först och främst vara funktionella.

Parajumpers jackor är gjorda av slitstarkt nylon och är designade för både stränga miljöförhållanden och urban miljö.  


6 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
FRI FRAKT T.OM 31/5
Parajumpers Caleb Cotton Fleece Black
FRI FRAKT T.OM 31/5
Parajumpers Caleb Cotton Fleece White
FRI FRAKT T.OM 31/5
Parajumpers Ugo Slw Military

FRI FRAKT T.OM 31/5
Parajumpers Desert Windbreaker Blue/Black
FRI FRAKT T.OM 31/5
Parajumpers Ugo Slw Dark Indigo
FRI FRAKT T.OM 31/5
Parajumpers Caleb Cotton Fleece Military


Stäng