Stäng
Varumärken
AdidasAmi ParisAnderson'sAquascutumAspesiBallyBarbourBen ShermanBrandblackBread & BoxersC.P CompanyCanada GooseClarksColmarCommon ProjectsDescente AllterrainDiadoraDiemmeEtonForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHelmut LangHestraKappaKarhuKent & CurwenKlättermusenKrakatauK-WayLacosteLe Coq SportifLyle & ScottMaison KitsunéNapapijriNew BalanceNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPaul & SharkPaul SmithPinqponqPorterPretty GreenPrivate WhiteReebokRossignolSauconySneakers ErStone IslandStutterheimSunspelSuperTen-CThe North FaceThe Workers ClubWoolrich
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / Barbour
Våra varumärken

Barbour

Barbour

Året var 1910, John Barbour presenterade ett helt nytt material "Sylkoil". Det var mjukare, slitstarkare och passade perfekt för alla som med stil och komfort vistades i det regniga och blåsiga Storbritanien. Idag, över 100 år senare, heter produkten Barbour Classic. Fortfarande med tillverkning i Newcastle, självklart med unik "Sylkoil"-kvalitet.
Kinloch Anderson, Skottlands mest erkända kilt- och tartandesigner, har hjälpt oss att återskapa den nästan 600 år gamla Ayrshire District Tartan, de färger som har burits av John Barbours familj i generationer.

Barbours unika sortiment av jackor, tröjor och accessoarer har varit och är en självklarhet för alla som bara nöjer sig med det bästa, allt sedan den första jackan syddes av familjen Barbour i Newcastle 1894. Detta är givetvis en av anledningarna till att Barbour är Kunglig Hovleverantör till Storbritanniens samtliga Hov. Långt in i nästa århundrade kommer generationer av människor ställa samma höga krav på komfort, kvalitet och funktionalitet som man gjorde för över 100 år sedan.1 2 Nästa » 39 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
Barbour B.Intl Large Logo Sweat Black
Barbour Logo Tee Ruby
Barbour Josh.P Tee 3 Navy

Barbour Josh.P Tee 2 Navy
Barbour Highland 1 Tf Inky Blue
Barbour B.Intl Large Logo Sweat Navy

Barbour B.Intl Angle Tee White
Barbour Josh.P Tee 2 White
Barbour Russell S/S (Tf) Sandstone

Barbour Bay Camo Shorts Dark Olive
Barbour Hip Flask Classic Dk Brown
Barbour B.Intl Ignite Stripe T Black

Barbour Cascade  Sports Cap Black
Barbour Josh.P Tee 1 Navy
Barbour Tartan Pique Polo Black/Modern

Barbour Josh.P Tee 3 White
Barbour B.Intl Optic Covalent Black
Barbour Awe Casual Navy

Barbour Logo Tee Grey Marl
Barbour Tartan Pique Polo White/Dress
Barbour Bay Panel Tee Navy

Barbour Russell S/S (Tf) Red
Barbour Tattersal 3 Tf Forest
Barbour Bay Navy

1 2 Nästa »