Varumärken
AdidasAlpha IndustriesAquascutumBarbourBen ShermanBread & BoxersC.P CompanyColmarDiadoraEllesseForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHenri LloydKappaKarhuLacosteLe Coq SportifLuke 1977Lyle & ScottMa.StrumMarshall ArtistNapapijriNemenNew BalanceNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPeaceful HooliganPenfieldPenguinPretty GreenProper MagazinePumaReebokRossignolSergio TacchiniStone IslandTen-CThe North FaceWeekend OffenderWoolrich
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / Barbour
Våra varumärken

Barbour

Barbour

Året var 1910, John Barbour presenterade ett helt nytt material "Sylkoil". Det var mjukare, slitstarkare och passade perfekt för alla som med stil och komfort vistades i det regniga och blåsiga Storbritanien. Idag, över 100 år senare, heter produkten Barbour Classic. Fortfarande med tillverkning i Newcastle, självklart med unik "Sylkoil"-kvalitet.
Kinloch Anderson, Skottlands mest erkända kilt- och tartandesigner, har hjälpt oss att återskapa den nästan 600 år gamla Ayrshire District Tartan, de färger som har burits av John Barbours familj i generationer.

Barbours unika sortiment av jackor, tröjor och accessoarer har varit och är en självklarhet för alla som bara nöjer sig med det bästa, allt sedan den första jackan syddes av familjen Barbour i Newcastle 1894. Detta är givetvis en av anledningarna till att Barbour är Kunglig Hovleverantör till Storbritanniens samtliga Hov. Långt in i nästa århundrade kommer generationer av människor ställa samma höga krav på komfort, kvalitet och funktionalitet som man gjorde för över 100 år sedan.1 2 3 Nästa » 61 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
Barbour B. Intl Essential Large Black
Barbour Cascade Sports Cap Navy
Barbour Cotton Half Zip Navy

Barbour Apex Zip Thru Blue
Barbour Apex Zip Thru Black
Barbour Cotton Half Zip Grey Marl

Barbour Pack Fishtail Casual Black
Barbour Tartan Lambswool Classic
Barbour Lambswool Tartan Gift Set Classic/Olive

NYHET
Barbour B. Intl Essential Crew Black
Barbour Terence Tf Sandstone
Barbour Tartan Lambswool Modern

Barbour Sl Camo Bedale Olive
Barbour Leighton Glove Brown
Barbour Norton Drill Cap Black

Barbour Finnean Cap Navy
Barbour Stretch Webbing Leather Navy
Barbour Hip Flask Classic Dk Brown

Barbour Cast Quilt Dark Olive
Barbour Pack Fishtail Casual Grey
Barbour Apex Zip Thru Grey

Barbour Plain Lamswool Scarf Black
Barbour Herringbone Tweed Cap Navy
Barbour Copeland Gilet Navy

1 2 3 Nästa »

Stäng