Varumärken
AdidasAlpha IndustriesAquascutumBarbourBen ShermanBread & BoxersC.P CompanyColmarDiadoraEllesseFilaForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHenri LloydHunterKappaLacosteLe Coq SportifLuke 1977Lyle & ScottMa.StrumMarshall ArtistNemenNew BalanceNicholas DeakinsOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPeaceful HooliganPeak Performance x Nigel CabournPenfieldPenguinPretty GreenPumaReebokSergio TacchiniStone IslandThe North FaceWeekend OffenderWescWiggys
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / Barbour
Våra varumärken

Barbour

Barbour

Året var 1910, John Barbour presenterade ett helt nytt material "Sylkoil". Det var mjukare, slitstarkare och passade perfekt för alla som med stil och komfort vistades i det regniga och blåsiga Storbritanien. Idag, över 100 år senare, heter produkten Barbour Classic. Fortfarande med tillverkning i Newcastle, självklart med unik "Sylkoil"-kvalitet.
Kinloch Anderson, Skottlands mest erkända kilt- och tartandesigner, har hjälpt oss att återskapa den nästan 600 år gamla Ayrshire District Tartan, de färger som har burits av John Barbours familj i generationer.

Barbours unika sortiment av jackor, tröjor och accessoarer har varit och är en självklarhet för alla som bara nöjer sig med det bästa, allt sedan den första jackan syddes av familjen Barbour i Newcastle 1894. Detta är givetvis en av anledningarna till att Barbour är Kunglig Hovleverantör till Storbritanniens samtliga Hov. Långt in i nästa århundrade kommer generationer av människor ställa samma höga krav på komfort, kvalitet och funktionalitet som man gjorde för över 100 år sedan.1 2 3 Nästa » 54 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
Barbour Cromer Jacket Navy
Barbour B.Intl Flag Tee Black
Barbour Tartan Lambswool Classic

Barbour Cove Tee Regal Blue
Barbour Indicator Crew Grey Marl
Barbour Cromer Jacket Olive

Barbour Bibury Tr Blue
Barbour Tartan Lambswool Dress
Barbour Malcom Tr Ancient

Barbour Waddow Wax Jacket Navy
Barbour Indicator Crew Navy
Barbour Inlet Wax Jacket Black

Barbour International B Black Hat
Barbour Standards Sweat Grey Marl
Barbour Stretch Webbin Navy

Barbour Bibury Tr Green
Barbour Standards Sweat Navy
Barbour Winter Duke Wax Olive

Barbour B.Intl Flag Tee Navy
Barbour Kirkfell Crew Navy
Barbour Malcom Tr Tartan

Barbour Cove Tee Ecru Marl
Barbour Grid Backpack Black
Barbour Herringbone Tweed Cap Navy

1 2 3 Nästa »

Stäng