Stäng
Varumärken
AdidasAlpha IndustriesAmi ParisAnderson'sAquascutumArc´teryx VeilanceAspesiBallyBarbourBen ShermanBrandblackBread & BoxersC.P CompanyCanada GooseClarksColmarCommon ProjectsDescente AllterrainDiadoraDiemmeEllesseEtonForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHelmut LangHestraKappaKarhuKent & CurwenKlättermusenKrakatauK-WayLacosteLe Coq SportifLyle & ScottMa.StrumMaison KitsunéNapapijriNew BalanceNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPaul & SharkPaul SmithPenfieldPinqponqPorterPretty GreenPrivate WhiteReebokRossignolSneakers ErStone IslandStutterheimSunspelThe North FaceThe Workers ClubWoolrich
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / Barbour
Våra varumärken

Barbour

Barbour

Året var 1910, John Barbour presenterade ett helt nytt material "Sylkoil". Det var mjukare, slitstarkare och passade perfekt för alla som med stil och komfort vistades i det regniga och blåsiga Storbritanien. Idag, över 100 år senare, heter produkten Barbour Classic. Fortfarande med tillverkning i Newcastle, självklart med unik "Sylkoil"-kvalitet.
Kinloch Anderson, Skottlands mest erkända kilt- och tartandesigner, har hjälpt oss att återskapa den nästan 600 år gamla Ayrshire District Tartan, de färger som har burits av John Barbours familj i generationer.

Barbours unika sortiment av jackor, tröjor och accessoarer har varit och är en självklarhet för alla som bara nöjer sig med det bästa, allt sedan den första jackan syddes av familjen Barbour i Newcastle 1894. Detta är givetvis en av anledningarna till att Barbour är Kunglig Hovleverantör till Storbritanniens samtliga Hov. Långt in i nästa århundrade kommer generationer av människor ställa samma höga krav på komfort, kvalitet och funktionalitet som man gjorde för över 100 år sedan.19 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
KAMPANJ
Barbour International Graphite Jacket Black
KAMPANJ
Barbour Endsleigh Tartan Dress Tartan
KAMPANJ
Barbour Stapleton Morris Cord Sandstone

KAMPANJ
Barbour Essential Lambswool Crew Neck Black
KAMPANJ
Barbour Stapleton Dillon Green
KAMPANJ
Barbour Gillock Quilt Black

KAMPANJ
Barbour Endsleigh Tartan Classic Tartan
KAMPANJ
Barbour International Carbon Hoodie Black
KAMPANJ
Barbour Endsleigh High Mustard

KAMPANJ
Barbour Gillock Quilt Sage
KAMPANJ
Barbour Endsleigh Highland Check Blue Marl
KAMPANJ
Barbour B.Intl Curve Track Top Black

Barbour Hip Flask Classic Dk Brown
KAMPANJ
Barbour B.Intl Curve Track Top Indigo
KAMPANJ
Barbour Bretby Gilet Marmalade

KAMPANJ
Barbour Leighton Glove Brown
KAMPANJ
Barbour Bretby Gilet Olive
KAMPANJ
Barbour Rowhill Scarf Grey/Red

KAMPANJ
Barbour B.Intl Victory Scarf Red/Nav