Varumärken
AdidasAlpha IndustriesAmi ParisAnderson'sAquascutumAspesiBallyBarbourBen ShermanBread & BoxersC.P CompanyCanada GooseClarksColmarCommon ProjectsDiadoraDiemmeEllesseEtonForbes & LewisFred PerryHackett LondonHestraKappaKarhuKlättermusenKrakatauK-WayLacosteLe Coq SportifLyle & ScottMa.StrumNapapijriNew BalanceNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPaul & SharkPaul SmithPeak Performance x Nigel CabournPenfieldPenguinPinqponqPretty GreenPrivate WhiteReebokRossignolSergio TacchiniSneakers ErStone IslandStutterheimSunspelTen-CThe North FaceThe Workers ClubWoolrich
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / Barbour
Våra varumärken

Barbour

Barbour

Året var 1910, John Barbour presenterade ett helt nytt material "Sylkoil". Det var mjukare, slitstarkare och passade perfekt för alla som med stil och komfort vistades i det regniga och blåsiga Storbritanien. Idag, över 100 år senare, heter produkten Barbour Classic. Fortfarande med tillverkning i Newcastle, självklart med unik "Sylkoil"-kvalitet.
Kinloch Anderson, Skottlands mest erkända kilt- och tartandesigner, har hjälpt oss att återskapa den nästan 600 år gamla Ayrshire District Tartan, de färger som har burits av John Barbours familj i generationer.

Barbours unika sortiment av jackor, tröjor och accessoarer har varit och är en självklarhet för alla som bara nöjer sig med det bästa, allt sedan den första jackan syddes av familjen Barbour i Newcastle 1894. Detta är givetvis en av anledningarna till att Barbour är Kunglig Hovleverantör till Storbritanniens samtliga Hov. Långt in i nästa århundrade kommer generationer av människor ställa samma höga krav på komfort, kvalitet och funktionalitet som man gjorde för över 100 år sedan.1 2 3 Nästa » 50 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
Barbour International Soot Down Quilt Black
Barbour Bretby Gilet Black
Barbour Cascade Sports Cap Olive

Barbour Norton Drill Cap Sage Green
Barbour B.Intl Cap Tee Navy
Barbour Cascade Sports Cap Stone

Barbour B.Intl International Beanie Black
Barbour Endsleigh Tartan Dress Tartan
Barbour Flag Tee Dk Grey Marl

Barbour Plain Lamswool Scarf Black
Barbour Stapleton Morris Cord Navy
Barbour International Carbon Half Zip Black

Barbour Stapleton Morris Cord Sandstone
Barbour Stapleton Dillon Green
Barbour Ford Belt Navy Mix

Barbour B.Intl Curve Track Top Black
Barbour International Carbon Hoodie Black
Barbour Pilot Tee Navy

Barbour B.Intl Curve Track Top Indigo
Barbour Tartan Lambswool Scarf Dress
Barbour Pilot Tee White

Barbour Essential Lambswool Crew Neck Black
Barbour Melton Bakerboy Mixe Tweed Dark Grey
Barbour Tartan Lambswool Scarf Ancient

1 2 3 Nästa »

Stäng