Varumärken
AdidasAlpha IndustriesAquascutumBarbourBen ShermanBread & BoxersC.P CompanyColmarDiadoraEllesseFilaForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHenri LloydKappaLacosteLe Coq SportifLuke 1977Lyle & ScottMa.StrumMarshall ArtistNemenNew BalanceNicholas DeakinsOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPeaceful HooliganPenfieldPenguinPretty GreenProper MagazinePumaReebokRossignolSergio TacchiniStone IslandTen-CThe North FaceWeekend OffenderWiggys
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / Barbour
Våra varumärken

Barbour

Barbour

Året var 1910, John Barbour presenterade ett helt nytt material "Sylkoil". Det var mjukare, slitstarkare och passade perfekt för alla som med stil och komfort vistades i det regniga och blåsiga Storbritanien. Idag, över 100 år senare, heter produkten Barbour Classic. Fortfarande med tillverkning i Newcastle, självklart med unik "Sylkoil"-kvalitet.
Kinloch Anderson, Skottlands mest erkända kilt- och tartandesigner, har hjälpt oss att återskapa den nästan 600 år gamla Ayrshire District Tartan, de färger som har burits av John Barbours familj i generationer.

Barbours unika sortiment av jackor, tröjor och accessoarer har varit och är en självklarhet för alla som bara nöjer sig med det bästa, allt sedan den första jackan syddes av familjen Barbour i Newcastle 1894. Detta är givetvis en av anledningarna till att Barbour är Kunglig Hovleverantör till Storbritanniens samtliga Hov. Långt in i nästa århundrade kommer generationer av människor ställa samma höga krav på komfort, kvalitet och funktionalitet som man gjorde för över 100 år sedan.1 2 Nästa » 38 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
KAMPANJ
Barbour Standards Sweat Navy
KAMPANJ
Barbour Kirkfell Crew Navy
KAMPANJ
Barbour Waddow Wax Jacket Navy

Barbour Tartan Lambswool Dress
KAMPANJ
Barbour Inlet Wax Jacket Black
Barbour Tartan Lambswool Classic

KAMPANJ
Barbour Bibury Tr Green
KAMPANJ
Barbour Malcom Tr Ancient
KAMPANJ
Barbour Indicator Crew Grey Marl

KAMPANJ
Barbour Winter Duke Wax Olive
Barbour Tartan Lambswool Modern
Barbour Leighton Glove Brown

Barbour Lambswool Tartan Gift Set Classic/Olive
KAMPANJ
Barbour Keelson Gilet Olive
Barbour Herringbone Tweed Cap Navy

Barbour Fairing Scarf Charcoal/Gold
Barbour Herringbone Tweed Cap Olive
KAMPANJ
Barbour Keelson Gilet Navy

Barbour Plain Lamswool Scarf Black
KAMPANJ
Barbour Tynemouth Black
Barbour Hip Flask Classic Dk Brown

Barbour Leighton Glove Grey/Black
Barbour Tartan Coloured Stretch Belt Gift Box
Barbour Plain Lamswool Scarf Navy

1 2 Nästa »

Stäng