Varumärken
AdidasAnderson'sAquascutumBarbourBen ShermanBread & BoxersC.P CompanyColmarDiadoraEllesseForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHenri LloydKappaKarhuK-WayLacosteLe Coq SportifLuke 1977Lyle & ScottMa.StrumMarshall ArtistNapapijriNew BalanceNicholas DeakinsNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPenfieldPenguinPinqponqPretty GreenRossignolSergio TacchiniSneakers ErStone IslandStutterheimTen-CThe North FaceWeekend OffenderWoolrich
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / Barbour
Våra varumärken

Barbour

Barbour

Året var 1910, John Barbour presenterade ett helt nytt material "Sylkoil". Det var mjukare, slitstarkare och passade perfekt för alla som med stil och komfort vistades i det regniga och blåsiga Storbritanien. Idag, över 100 år senare, heter produkten Barbour Classic. Fortfarande med tillverkning i Newcastle, självklart med unik "Sylkoil"-kvalitet.
Kinloch Anderson, Skottlands mest erkända kilt- och tartandesigner, har hjälpt oss att återskapa den nästan 600 år gamla Ayrshire District Tartan, de färger som har burits av John Barbours familj i generationer.

Barbours unika sortiment av jackor, tröjor och accessoarer har varit och är en självklarhet för alla som bara nöjer sig med det bästa, allt sedan den första jackan syddes av familjen Barbour i Newcastle 1894. Detta är givetvis en av anledningarna till att Barbour är Kunglig Hovleverantör till Storbritanniens samtliga Hov. Långt in i nästa århundrade kommer generationer av människor ställa samma höga krav på komfort, kvalitet och funktionalitet som man gjorde för över 100 år sedan.1 2 Nästa » 36 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
KAMPANJ
Barbour Cotton Half Zip Grey Marl
KAMPANJ
Barbour Apex Zip Thru Blue
KAMPANJ
Barbour Cast Quilt Dark Olive

KAMPANJ
Barbour Draft Quilt Jacket Navy
KAMPANJ
Barbour Squire Jacket Navy
Barbour Cascade Sports Cap Olive

Barbour B. Intl Essential Large White
KAMPANJ
Barbour Apex Zip Thru Grey
KAMPANJ
Barbour Copeland Gilet Navy

KAMPANJ
Barbour Camo Button T Olive
Barbour Norton Drill Cap Sage Green
KAMPANJ
Barbour Pack Fishtail Casual Grey

KAMPANJ
Barbour B. Intl Essential Crew Monaco Blue
Barbour Cascade Sports Cap Stone
KAMPANJ
Barbour Squire Jacket Chambray

Barbour Beacon 94 Tee White
Barbour Lambswool Tartan Gift Set Classic/Olive
KAMPANJ
Barbour Copeland Gilet Ecru

Barbour Ford Belt Navy Mix
Barbour Plain Lamswool Scarf Black
Barbour B.Intl Victory Scarf Red/Nav

Barbour Leighton Glove Brown
Barbour Herringbone Tweed Cap Navy
Barbour Tartan Lambswool Classic

1 2 Nästa »

Stäng