Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: € 0
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
Varumärken / Barbour

Barbour


Barbour Upland Wax Navy
ENGINEERED GARMENTS
Barbour Sl Bedale Casual (White Label) Navy
WHITE LABEL
Barbour Ground Wax Olive
ENGINEERED GARMENTS
Barbour Hooded Hunting Wax (White Label) Navy
WHITE LABEL
Barbour Icons Bedale Wax (125 Anni Jacket) Sage
125 ANNI JACKET
Barbour Sl Bedale Hooded Wax (White Label) Black
WHITE LABEL
Barbour Cowen Wax Olive
ENGINEERED GARMENTS
Barbour Icons Wax Sports Hat Sage
125 ANNI HAT
Barbour Field Vest Navy
ENGINEERED GARMENTS
Barbour Field Vest Olive
ENGINEERED GARMENTS
1 2 Nästa »

Året var 1910, John Barbour presenterade ett helt nytt material "Sylkoil". Det var mjukare, slitstarkare och passade perfekt för alla som med stil och komfort vistades i det regniga och blåsiga Storbritanien. Idag, över 100 år senare, heter produkten Barbour Classic. Fortfarande med tillverkning i Newcastle, självklart med unik "Sylkoil"-kvalitet.
Kinloch Anderson, Skottlands mest erkända kilt- och tartandesigner, har hjälpt oss att återskapa den nästan 600 år gamla Ayrshire District Tartan, de färger som har burits av John Barbours familj i generationer.

Barbours unika sortiment av jackor, tröjor och accessoarer har varit och är en självklarhet för alla som bara nöjer sig med det bästa, allt sedan den första jackan syddes av familjen Barbour i Newcastle 1894. Detta är givetvis en av anledningarna till att Barbour är Kunglig Hovleverantör till Storbritanniens samtliga Hov. Långt in i nästa århundrade kommer generationer av människor ställa samma höga krav på komfort, kvalitet och funktionalitet som man gjorde för över 100 år sedan.