Varumärken
AdidasAnderson'sAquascutumBarbourBen ShermanBread & BoxersC.P CompanyColmarDiadoraEllesseForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHenri LloydKappaKarhuK-WayLacosteLe Coq SportifLuke 1977Lyle & ScottMa.StrumMarshall ArtistNapapijriNemenNew BalanceNicholas DeakinsNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPeaceful HooliganPeaceful ProductionPenfieldPenguinPinqponqPretty GreenProper MagazineRossignolSergio TacchiniSneakers ErStone IslandStutterheimTen-CThe North FaceWeekend OffenderWoolrich
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / Henri Lloyd
Våra varumärken

Henri Lloyd

Henri Lloyd

Rötterna finns inom seglingen men märket har blivit en riktig succé även på torra land. Henri Lloyd grundades av Henri Strzelecki 1963. Sedan dess har det hänt mycket med företaget och Henri Lloyd är i dag ett varumärke som förknippas med seglings- och livsstilsprodukter.
I sortimentet finns allt från rena seglarjackor och byxor till modeplagg så som t-shirts, skjortor och chinos. Anledningen till Henri Lloyds popularitet går nog att finna redan under företagets unga år.

Ända sedan starten har Henri Lloyd arbetat hårt för att förbättra seglarklädseln världen över. Från utgångspunkten i Manchester, England, upptäcktes och uppfanns nya tekniska lösningar och designer. Hur det än är så är Henri Lloyd allt jämt en aktör att räkna med. Deras rika arv, tillsammans med en outtröttlig strävan framåt gör dem till ett märke man med stolthet kan bära!


14 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
LIMITED EDITION
Henri Lloyd Digital Consort Waxed Camo
LIMITED EDITION
Henri Lloyd Rubber Soul Consort Black
Henri Lloyd Odelston Branded Cap Navy

Henri Lloyd Owenglin Printed Tee Nav
Henri Lloyd Owenglin Printed Tee Bwt
Henri Lloyd Owenglin Printed Tee Cdr

Henri Lloyd Odelston Branded Cap Bright White
KAMPANJ
Henri Lloyd Addlestone Branded Sweat Navy/Surf
Henri Lloyd Odelston Branded Cap Red

KAMPANJ
Henri Lloyd Kinetics Technical Sweat Hoodie Mcc
KAMPANJ
Henri Lloyd Kinetics Technical Sweat Hoodie Fnv
KAMPANJ
Henri Lloyd Addlestone Branded Sweat Grey Melange

KAMPANJ
Henri Lloyd Addlestone Branded Sweat Surf
Henri Lloyd Abridge Swim Short Frt


Stäng