Stäng
Varumärken
AdidasAmi ParisAnderson'sAquascutumAspesiBallyBarbourBen ShermanBrandblackBread & BoxersC.P CompanyCanada GooseClarksColmarDescente AllterrainDiadoraDiemmeEtonForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHelmut LangHestraKappaKarhuKent & CurwenKlättermusenKrakatauK-WayLacosteLe Coq SportifLyle & ScottMaison KitsunéNapapijriNew BalanceNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPaul & SharkPaul SmithPenfieldPinqponqPorterPretty GreenPrivate WhiteReebokRossignolSneakers ErStone IslandStutterheimSunspelTen-CThe North FaceThe Workers ClubWoolrich
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / K-Way
Våra varumärken

K-Way

K-Way

Varumärket K-Way grundades i Paris 1965. En regnig dag så observerade Leon-Claude Duhamel människor som i panik sökte skydd från ovädret i sina blöta kläder med otympliga paraplyer i sina händer. Han fick en ide om att försöka skapa ett helt vattentätt plagg, en vindtät lättviktare som också skulle vara bekväm och som kunde bäras runt med enkelhet, men som inte fick vara som en traditionell regnjacka. Därefter skapades denna perfekta vindtäta regn jackan som kunde vikas ner i en liten väska. Produkten lanserades och var från början en stor succe! Första året såldes det över 250 000 jackor! I Februari 2004 så ingick K-Way i BasicNet Group där varumärken som Kappa och Superga redan ingick.

K-Way har sedan vuxit sig enormt, framförallt i sydeuropa, där varumärket finns med som ett eget ord i italienska och franska ordboken och betyder då vind/regn jacka. När barnen i Italien ska börja skolan så får de en lista med sig på saker som ska finnas på plats redan från dag ett. Det är penna, sudd, pappersblock och K-Way jacka! Varumärket har gjort sig till en självklarhet och ett måste i garderoben. Att alltid ha med sig en jacka i bilen, konserten, handväskan eller på resan utan att den tar plats är för oss ett måste plagg.


12 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
KAMPANJ
K-Way Le Vrai Remake 126 Padded Graphic Dark Camouflage
KAMPANJ
K-Way Le Vrai 3.0 Eiffel Orsetto Black
KAMPANJ
K-Way Le Vrai 3.0 Eiffel Ors Grap Dark Camouflage

KAMPANJ
K-Way Remix 126 Padded Graphic Dark Camouflage Black
KAMPANJ
K-Way Leon Royal
KAMPANJ
K-Way Rouland Blk

KAMPANJ
K-Way Jaques Thermo Plus Double Beige Green
KAMPANJ
K-Way Rouland Camo
KAMPANJ
K-Way Rouland Blue

KAMPANJ
K-Way Rouland Red
K-Way Le Vrai 3.0 Eiffel Long Blue Depth
K-Way Le Vrai 3.0 Eiffel Long Black Torba