Stäng
Varumärken
AdidasAmi ParisAnderson'sAquascutumAspesiBallyBarbourBen ShermanBrandblackBread & BoxersC.P CompanyCanada GooseClarksColmarCommon ProjectsDescente AllterrainDiadoraDiemmeForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHelmut LangHestraKarhuKent & CurwenKlättermusenKrakatauK-WayLacosteLyle & ScottMa.StrumMaison KitsunéNapapijriNew BalanceNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPaul & SharkPaul SmithPinqponqPorterPretty GreenPrivate WhiteReebokRossignolSauconySneakers ErStone IslandStutterheimSunspelSuperTen-CThe North FaceThe Workers Club
Language In English På Svenska

www.terrace.se / Varumärken / K-Way
Våra varumärken

K-Way

K-Way

Varumärket K-Way grundades i Paris 1965. En regnig dag så observerade Leon-Claude Duhamel människor som i panik sökte skydd från ovädret i sina blöta kläder med otympliga paraplyer i sina händer. Han fick en ide om att försöka skapa ett helt vattentätt plagg, en vindtät lättviktare som också skulle vara bekväm och som kunde bäras runt med enkelhet, men som inte fick vara som en traditionell regnjacka. Därefter skapades denna perfekta vindtäta regn jackan som kunde vikas ner i en liten väska. Produkten lanserades och var från början en stor succe! Första året såldes det över 250 000 jackor! I Februari 2004 så ingick K-Way i BasicNet Group där varumärken som Kappa och Superga redan ingick.

K-Way har sedan vuxit sig enormt, framförallt i sydeuropa, där varumärket finns med som ett eget ord i italienska och franska ordboken och betyder då vind/regn jacka. När barnen i Italien ska börja skolan så får de en lista med sig på saker som ska finnas på plats redan från dag ett. Det är penna, sudd, pappersblock och K-Way jacka! Varumärket har gjort sig till en självklarhet och ett måste i garderoben. Att alltid ha med sig en jacka i bilen, konserten, handväskan eller på resan utan att den tar plats är för oss ett måste plagg.


7 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar:
FRI FRAKT TOM 22/4
K-Way Le Vrai Remake 126 Padded Graphic Dark Camouflage
FRI FRAKT TOM 22/4
K-Way Rouland Red
FRI FRAKT TOM 22/4
K-Way Le Vrai 3.0 Eiffel Long Blue Depth

FRI FRAKT TOM 22/4
K-Way Le Vrai 3.0 Eiffel Long Black Torba
FRI FRAKT TOM 22/4
K-Way Jacques Plus Double Graphic, Africa-Camo Leaf.
FRI FRAKT TOM 22/4
K-Way Jacques Plus Double Graphic, Ottanio-Hawaii Ian

FRI FRAKT TOM 22/4
K-Way Remix Claude Demi Mid. Yellow Fluo-Grey