Varumärken
AdidasAlpha IndustriesAnderson'sAquascutumBarbourBen ShermanBread & BoxersC.P CompanyDiadoraEllesseForbes & LewisFred PerryHackett LondonHappy SocksHenri LloydKappaKarhuK-WayLacosteLe Coq SportifLyle & ScottNapapijriNew BalanceNividasOrlebar BrownParajumpersPatagoniaPaul & SharkPaul SmithPenfieldPenguinPinqponqPretty GreenReebokRossignolSergio TacchiniSneakers ErStone IslandStutterheimTen-CThe North FaceWoolrich
Language In English På Svenska

THE TERRACE


The Terrace är grundat i centrala Stockholm år 2007.
Vi tror att en stor del av modet står stilla, saker och ting förblir som det alltid varit och blir bara snyggare med tiden. The Terrace finns mitt i Stockholm City på Sveavägen 28. En unik, nyskapande och banbrytande butiksdesign skapar en riktigt skön atmosfär.


The Terrace har inga ambitioner att vara först på de smalaste stuprörsjeansen, de längsta myggjagarna eller de största mössorna, vår ambition är att alltid erbjuda tidlösa klassiker från traditionellt sett starka och nyskapande varumärken som tar lagom mycket intryck av rådande modegrad.

Lacoste-piké, Stan Smith skor, stort urval från Stone Island, tidlös Barbour jacka, Ben Sherman-skjorta osv, listan kan göras lång med klassiker som vi alltid vill ha på lager och som vi vet bara blir bättre med åren.

Vi söker varumärken som antingen har en lång historia eller som tillför värden som vi tycker saknas på modescenen. Vi fokuserar i första hand på produkter som sitter ovanför byxorna så som tröjor, jackor, skor, mössor och kepsar, i de fall som vi väljer att köpa in jeans så blir det från varumärken som inte är överrepresenterade på jeansmarknaden så som tex Stone Island, Hackett, Ben sherman etc.

Inredningen på The Terrace har hittat sin inspiration i fotbollsvärlden, alla våra produkter exponeras på svart plastgräs, hängs i fotbollsmålsliknande ställningar eller på vår läktarvägg.

Vår allra största utmaning i butiken är att skapa Sveriges mest kunniga och engagerade personal, vi hoppas kunna ge dig som besöker butiken en serviceupplevelse utöver det vanliga. Ge oss gärna den feedback du tycker vi förtjänar så får vi möjlighet att ytterligare utveckla våra egenskaper.

Besök oss i butik eller ta en titt här i vår webshop.

Väl mött på The Terrace Stockholm!

Kontakta butiken

Sveavägen 28
111 34 Stockholm

orgnr. 556822-4363
VAT: SE556822-436301
Bankgiro: 698 - 7655 

Tel 08-20 01 80

Öppetider: Mån-Fre 11.00-19.00 
Lördagar: 11.00-17.00
Söndagar: 12.00-16.00

mail: store@terrace.se

Stäng