Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: € 0
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.

Kundservice

Nedan redogör vi för våra villkor vid handel hos oss samt den kontaktinformation som du behöver för att komma i kontakt med oss.

Allmänna webbkundvillkor
Dessa bestämmelser reglerar Terrace webbkundvillkor. Med webbkund avses den som registrerat sig och via e-post fått vår bekräftelse.

Personuppgifter
År 1998 började personuppgiftslagen att gälla. Enligt denna lag måste du samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter du lämnar till oss kommer att behandlas av Terrace i egenskap av ansvarig personal för denna. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, utföra kreditkontroll, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresse områden samt övrigt i marknadsföringssyfte.

Terrace kommer aldrig låta någon tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig.

Terrace AB
Malmskillnadsgatan 42
111 57 Stockholm
orgnr. 556822-4363
order@terrace.se

Butiksadress Stockholm:
Malmskillnadsgatan 42, T-bana Hötorget
tel nr: 08-20 01 80
mail: order@terrace.se
Öppettider: Vardagar 11.00-19.00 
Lördagar 11.00-17.00
Söndagar Stängt


Om uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du möjlighet att få uppgifterna rättade eller raderade.

Mot bakgrund av den information som Terrace nu lämnat samtycker du, genom att registrera dig, till att Terrace får behandla personuppgifter som rör dig i enlighet med vad som framgår ovan, eller vad som i övrigt följer av personuppgiftslagen eller motsvarande lagstiftning i respektive land.

Giltighetstid
När du är registrerad som webbkund gäller detta tills vidare. Terrace förbehåller sig rätten att ändra webbkundsvillkoren.

Inga förpliktelser
Det kostar inget att registrera sig som webbkund hos terrace.se och du kan när som helst avsluta att vara webbkund. Detta gör du på den sida där du ändrar dina personliga uppgifter.

Nyhetsbrev
När du blir webbkund på terrace.se kan du välja om du vill ta emot erbjudanden eller inte från oss. Du kan när som helst logga in på ditt konto och tacka nej till framtida utskick.

LEVERANSVILLKOR
Frakt tillkommer på 69 kr (för leveranser inom Sverige, till Danmark och Finland).

FRI FRAKT PÅ ORDRAR ÖVER 2000 KR INOM NORDEN!

Övriga EU-länder tillkommer frakt på 200 kr


När du gjort din beställning ska du räkna med att få den inom 7 arbetsdagar men för Din vetskap så packar vi ihop din order samma dag som beställningen görs och skickas omgående. Allt för att kunna erbjuda en så snabb leverans som möjligt. Sedan tar det vanligtvis 1-2 dagar för posten att få fram ditt paket till ditt utlämningsställe (gäller Norden), ca. 4-8 arbetsdagar för resterande EU-länder. Vi reserverar oss för om dessa dagar skulle falla in på helgdagar och liknande.

Bank/kreditkort - Vi accepterar VISA, Mastercard och American Express. När du genomför köpet reserveras pengarna på ditt konto, de dras först vid leveranstillfället. Alla transaktioner skickas via Dibs Payment Service, som är en av Skandinaviens största på detta område. Vi använder oss av 3D Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering vilket innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

Postförskott - Väljer du postförskott som betalningssätt betalar du dina varor samtidigt som du hämtar ut dem på ditt utlämningsställe. Postförskottsavgift tillkommer med 50 kr.

Faktura -(avgift 29 kr). Betalar du med faktura ska fakturan som skickas till beställaren betalas inom 14 dagar. Om betalning uteblir skickas det ut en påminnelsefaktura med en avgift på 50 kronor tillagt. Om påminnelsefakturan har förfallit och ingen betalning har inkommit tillkommer det en inkassoavgift och en ny faktura skickas ut.
Du måste vara 18 år fyllda och inte ha någon betalningsanmärkning för att använda faktura. Leveransadressen måste vara samma som din folkbokföringsadress.

OBS!
Vid ej uthämtade postförskottspaket eller varor betalade med faktura debiteras en avgift på 200kr. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och returnera det till oss vilket kommer bli billigare än att inte hämta ut det alls och att det registreras som "ej uthämtat" av Posten.

Du har 14 dagars retur och bytesrätt och står själv för fraktkostnaden tillbaka till oss, vid byte skickar vi den nya varan när vi mottagit den gamla. Dubbelkolla gärna om den önskade varan som du eventuellt vill byta till finns i lager samt i din storlek.

Har du frågor kontakta order@terrace.se

Returadressen är:

The Terrace Stockholm
Malmskillnadsgatan 42
111 57 Stockholm

OBS! Vid retur måste paketet skickas direkt till butiken då vi inte har möjlighet att hämta ut paket på diverse utlämningsställen. Kontrollera så att detta sker när du returnerar varan/varorna.